Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Maailmapank, et investeerida üle viie miljardi dollari Aafrika taastamisse

Vabastusaeg: 2021-01-13 09:55:16  Löögid: 2

Maailmapank kavatseb investeerida järgmise viie aasta jooksul üle viie miljardi dollarisse, et aidata taastada halvenenud maastikke, parandada põllumajanduse tootlikkust ja edendada elatusvahendit kõigis 11-tes Saheli, Tšaadi järve ja Somaali poolsaare piirkonnas.


Rahastamine toetab põllumajandust, bioloogilist mitmekesisust, kogukonna arengut, toiduga kindlustatust, maastiku taastamist, töökohtade loomist, vastupidavat infrastruktuuri, maapiirkondade liikuvust ja juurdepääsu taastuvenergiale.


" See investeering aitab parandada elatusvahendit, kui riigid taastuvad koroonaviirusest, käsitledes samal ajal nii bioloogilise mitmekesisuse vähenemise kui ka kliimamuutuse mõju nende inimestele ja majandusele; " Davis Malpass, Maailmapanga Grupi president, ütles, et One Planeti tippkohtumisel toimus peaaegu Jan 11.


Moussa Faki Mahamat, African Union. Komisjon ütles, et looduslike ökosüsteemide taastamine Aafrika kuivatusaladel toob kasu nii inimestele kui ka planeedile.


Qu Dongyu, Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni peadirektor, taotles Aafrika ja#39 kiiret laiendamist; Suur Roheline müür tegi ettepaneku taastada halvenenud maa, luua töökohti ja tegelda kliimamuutusega.


Aafrika Liidu poolt heaks kiidetud\35;110; 2007–2013 Suur Roheline müür on Aafrika ja\ 35; 39; lipulaevaalgatus kliimamuutuste ja kõrbestumise vastu võitlemiseks ning toiduga kindlustatuse ja vaesusega tegelemiseks, eesmärgiga taastada 100 miljonit hektarit 2030 võrra.


Qu rõhutas FAO&\35;39; suurt rohelist müüri algatust, milles väidetakse, et ÜRO organisatsioon on teinud Saheli piirkonna kohalike kogukondadega koostööd maa taastamise tervikliku lähenemisviisi kallal, pakkudes taimeteadust ja traditsiooniliste põllumajanduslike meetodite mehhaniseerimist põllumajanduslike toidusüsteemide ja -maastike ümberkujundamiseks.

Eelmine: COVID lukustusreeglite paindlikku...

Järgmine: WHO rühm viiruse päritolu jälg...

Päring