Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

WHO rühm viiruse päritolu jälgimiseks saabub Wuhanisse

Vabastusaeg: 2021-01-15 11:43:14  Löögid: 7

Rahvusvaheline ekspertide rühm Maailma Terviseorganisatsioonist saabus neljapäeval Wuhani, Hubei provintsis, et töötada koos oma Hiina kolleegidega, kes tegelevad uue koroonviiruse päritolu kindlakstegemise ja teadusliku uurimisega.


Meeskond maandus neljapäeva hommikul Wuhan Tianhe rahvusvahelisel lennuväljal (wher&\#101; Hiina Global Television Network’i kohaselt said nad enne 14-päevase karantiini minekut kurgu tampooni ja seerumi antikeha-teste krooniviiruse suhtes.


Välisministeeriumi pressiesindaja Zhao Lijian ütles neljapäeval Pekingis toimuval korrapärasel teabelehel, et nende karantiini ajal on WHO ekspertidel video ühendus Hiina teadlaste ja meditsiiniekspertidega.


Kõik meeskonna liikmed oli mitu testi COVID-19 oma kodumaal enne reisi.


WHO kinnitas 13 teadlaste rahvusvahelise meeskonna saabumist sotsiaalmeedias, mis ütles ka, et veel kaks teadlast on Singapuris, et neid uuesti testida pärast seda, kui nad olid COVID-19-ga seotud antikehade suhtes positiivsed.


Enne kontrollkäiku külastasid WHO uue koroonviiruse päritolu kindlakstegemise eksperdirühmad Hiinat kaks korda, veebruaris ja juulis, Hiinas ja\35;39;s.s.Kaks osapoolt on jätkanud teabe vahetamist päritolu kindlakstegemise viimaste edusammude kohta ning teinud koostööd, et töötada välja plaan koostööks Hiinaga laiema kava alusel, mis hõlmaks viiruse päritolu kindlakstegemist käsitleva ülemaailmse koostöö kava.


WHO peadirektor Tedros Adhanom Ghebreyesus ütles varasematel meediainfotundidel, et tal oli hea meel, et meeskond koos liikmetega riikidest, sealhulgas Ameerika Ühendriikidest, Venemaalt ja Jaapanist, reisib Hiinasse koos oma Hiina kolleegidega päritolu kindlakstegemist käsitleva ühise teadusliku uurimistöö eesmärgil.


" Teaduslikud tõendid tekitavad oletusi, mis on seejärel edasiste pikaajaliste uuringute aluseks, " Ta ütles. " See ei ole oluline mitte ainult COVID-19 jaoks, vaid ka ülemaailmse tervisekaitse tuleviku jaoks ning pandeemilise potentsiaaliga tekkivate haiguste ohu ohjamiseks. "


Väga raske ülesanne on leida uue koroonviiruse päritolu ning viimase aasta jooksul ei ole tehtud märkimisväärseid edusamme, nagu mõned eksperdid on öelnud.


Kuigi Huanan Seafood Market Wuhanis detsembris 2019 teatati varasematest COVID-19 juhtumitest Huanan Seafood Market'is, ei leitud tõendeid, mis seoksid turgu koroonviiruse päritoluga, hoolimata Hiina teadlaste suurtest jõupingutustest leida vastus, Gao Fu, Hiina Haiguste Ennetamise ja Tõrje Keskuse direktor,Ta ütles seda eelmises intervjuus.


Hiljutised uuringud ja avastused varaseimate juhtumite kohta viirus mõnes teises riigis on osutanud võimalusele, et viirus võib olla olemas looduses pikka aega enne varasemaid COVID-19 juhtumeid on teatatud, ta ütles.

Eelmine: Maailmapank, et investeerida üle...

Järgmine: Poliitiline polariseerumine, tead...

Päring