Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Poliitiline polariseerumine, teaduse tagasilükkamine viib USA ebaõnnestumiseni pandeemia ohjeldamisel: NYT

Vabastusaeg: 2021-01-18 17:31:46  Löögid: 4

WASHINGTON - Poliitiline polariseerumine ja teaduse tagasilükkamine on takistanud Ameerika Ühendriike\35;39; suutlikkus kontrollida COVID-19 pandeemiat, mis on tapnud peaaegu 400,000-ameeriklasi, ütles pühapäeval New York Timesi artikli.


" See on olnud selgeim ja kõige kahjulikum föderaaltasandil, vader&\#101; hr Trump väitis, et viirus kaoks \ 35; 39;\ 35; 39.; põrkas kokku oma tippteadlastega ja otsustavas ebaõnnestumises loobus sihipärasest vastutusest pandeemia eest, mis nõudis riigi jõupingutusi selle võitmiseks;andes põhiotsused üle riikidele eeldusel, et nad võtavad selle vastu ja viivad riigi tagasi äri juurde, " ütles artikkel nimega " Üks aasta, 400,000 Coronavirius Death: kuidas USA tagas oma läbikukkumise " Jah.


" Aga kubernerid ja kohalikud ametnikud, kes olid jäänud kriisi eest vastutavaks, raiskasid vähe hoogu, mis riigil oli, kui nad olid tervishoiu eksperte kõrvale tõrjunud, ignoreerinud oma nõustajate hoiatusi ja mõnel juhul varustanud oma nõuandekomiteed rohkem ettevõtjate esindajatega kui arstidega, " See ütles.


Olukord on muutunud kohutavaks just siis, kui Trumpi administratsioon, oma viimastel päevadel, hakkab nägema vilju võib-olla oma suurima krooniviiruse edu, Operatsioon Warp Speed vaktsiini programm, ütles artikkel, osutades, et " Kuid juba on ilmnenud, et föderaalne koordinatsiooni puudumine dooside jaotamisel on murettekitav teetõke. "


Artiklis on nimetatud, et Ameerika Ühendriigid moodustavad nüüd neli protsenti maailma&\35;39;rahvastikust, kuid moodustavad umbes 20%globaalsetest surmadest.


USA COVID-19 kinnitas juhud, mille ületamiseks oli 23.9 miljonit rohkem kui 397,000 surmajuhtumit pühapäeva õhtul, vastavalt Johns Hopkinsi Ülikooli hinnangule.


Eelmine: WHO rühm viiruse päritolu jälg...

Järgmine: Ministeerium kaitseb haiguspuhang...

Päring