Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

COVID lukustusreeglite paindlikkus\\\\\\\\ võib olla fataalne\\\\\\\\\\\\\\\\ UK-i tervishoiuminister

Vabastusaeg: 2021-01-11 09:18:37  Löögid: 7

" Iga kord, kui sa üritad väänata reegleid, mis võivad olla saatuslikud. " Ja koju jäämine oli " Kõige olulisem asi, mida me saame teha kollektiivselt kui ühiskond " Hancock rääkis BBC-le.


Hancock ei välistanud piirangute tugevdamist keset teadlaste üleskutseid, et praegused eeskirjad peavad olema rangemad, tunnistades, et riiklik tervishoiuteenus (NHS) oli alla " väga tõsine rõhk " Jah.


" Inimesed ei pea mitte ainult reegleid järgima, vaid ka vaimu järgima ja oma osa täitma. " Ta ütles.


Britannias on registreeritud rohkem kui 80,000 coronaviruse põhjustatud surmajuhtumeid pärast järgmist 1,035, vastavalt laupäeviti avaldatud ametlikele andmetele.


Surmade koguarv 28 päeva jooksul pärast positiivse COVID-19 testi toimumist oli laupäeval 80,868.


Samal ajal registreeris Britannia veel ühe 59,937 koroonviiruse juhtumi, mis tõi riigis kokku koroonviiruse juhtude arvu 3,017,409, mida andmed näitasid.


Viimased arvud paljastati, kui Briti valitsust nõustavad teadlased hoiatasid, et praegune sulgemismeetmed Inglismaal peavad olema " rangemad " saavutada sama mõju kui seiskamine märtsis 2020.


Robert West, kes osaleb käitumise teaduskontsernis (Scientific Pandemic Influenza Group), mis nõustab Briti valitsust\#39; eriolukordade teaduslik nõuanderühm (SAGE), ütles laupäeval, et praegused eeskirjad on " ikka võimaldab palju aktiivsust, mis levib viirus " Jah.


West ütles, et kuna uus versioon coronavirus, mis on väidetavalt kuni 70%rohkem nakkusohtlik, sulgemismeetmed peavad olema karmimad.


Inglismaa on praegu kolmanda riikliku blokaadi all alates pandeemia algusest riigis.Et elu taas normaalseks muuta, on sellised riigid nagu Suurbritannia, Hiina, Saksamaa, Venemaa ja Ameerika Ühendriigid võidelnud aja vastu, et välja töötada koroonviiruse vaktsiine.


Ametid


Eelmine: Hiina\\\\ s Hunan teatab kasvavas...

Järgmine: Maailmapank, et investeerida üle...

Päring