Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

India\\\\\\\\ i ravimikontroller kiidab heaks 2 COVID-19 vaktsiinid

Vabastusaeg: 2021-01-04 09:06:23  Löögid: 3

NEW DELHI - India ravimikontrollija (DCCI) andis pühapäeval oma heakskiidu kahele erakorraliseks kasutamiseks mõeldud vaktsiinile.


Kommentaarid, DCCI Dr. V.G. Somani ütles, et luba anti " piiratud kasutusega hädaolukorras. "


Ta ütles, et Kesk-Narkootikumide Standardse Kontrolliorganisatsiooni (CDSCO) teemaekspertide komitee (SEC) kohtus Jan 1 ja Jan 2 teemal, esitades soovitusi seoses ettepanekuga anda piiratud erakorraline luba COVID-19 viiruse vaktsiinile " Seerumi India instituut (SII) " ja " Bharat Biotech " ning kolmanda faasi kliiniliste uuringute tulemused " Cadila Healthcare Limited "


SII, mis asub Pune’i edelapiirkonnas, esitas rekombinantse Chimpanze Adenovikirius vektori vaktsiini (Covishield), mis kodeeris SARS-CoV-2 (Spike) glükoproteiini AstraZeneca/Oxfordi Ülikooli tehnosiirdega, DCCI avalduse.


" Subjekti ekspertkomitee (SEC) on läbi vaadanud andmed vaktsiini ohutuse ja immunogeensuse kohta ning soovitanud anda loa piiratud kasutamiseks avalikes huvides olevas eriolukorras, mis on piisav ettevaatusabinõu kliinilise uuringu režiimis, et vaktsineerimiseks oleks rohkem võimalusi, eriti kui tegemist on mutantide tüvede poolt põhjustatud nakkusega.Ettevõte jätkab riigis tehtavat kliinilist uuringut, mis on lõpule viidud. " Ta rääkis meediale.

Eelmine: Peagi oodatakse Hiina ja ELi inve...

Järgmine: Süsinikuga kauplemise turg avata...

Päring