Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Peagi oodatakse Hiina ja ELi investeerimistehingut

Vabastusaeg: 2020-12-30 09:03:35  Löögid: 3

Hiina ja Euroopa Liidu ning\#110 vahelise investeerimislepingu allkirjastamine; peagi võib oodata välisministeeriumi pressiesindaja Wang Wenbin teisipäeval, märkides, et viimastel läbirääkimistel on tehtud suuri edusamme.


" Läbirääkimised Hiina ja ELi investeerimislepingu üle on praegu kahe poole vaheliste majandus- ja kaubandussuhete päevakorras kõige olulisem punkt, " Wang ütles, et Pekingis toimub regulaarne uudiste koosolek.


" Me loodame, et leping jõustub varasel kuupäeval ja pakub institutsioonilist raamistikku kahele poolele#39; kaubanduskoostööd ja käegakatsutavat kasu nende ettevõtetele ja inimestele; " Ta ütles.


Läbirääkimiste eesmärk, mis algasid 2013-s, oli saavutada kõrgetasemeline kokkulepe, mis hõlmab investeeringute kaitset ja turulepääsu.


Nii Hiina kui ka EL on mitmel korral väljendanud lootust kiirendada kõnelusi, et täita eesmärk sõlmida kokkulepe selle aasta lõpuks.


Käesoleval kuul pidasid mõlemad pooled läbirääkimiste 35-ndat vooru, mille jooksul nad pidasid läbirääkimisi lepingu teksti üle ning ülejäänud küsimusi oma nimekirjades, ning kaubandusministeeriumi sõnul saavutati edu.


Lõuna-Hiina Morning Posti raport ütles, et tehing on tõenäoliselt sel nädalal kinnitatud.Nõukogu viitas aruteludest teadlikud ELi diplomaatile, kes ütles, et esmaspäeval on ELi liikmesriikide esindajad " Euroopa Liidu ja Hiina vaheliste läbirääkimiste viimased edusammud olid laias laastus tervitatud. " Jah.


Eelmine: Kanada kinnitab, et veel on kaks ...

Järgmine: India\\\\ i ravimikontroller kiid...

Päring