Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Süsinikuga kauplemise turg avatakse ametlikult Hiinas

Vabastusaeg: 2021-01-06 09:10:48  Löögid: 1

Riik&\35;39;riigi suurim keskkonnaaparaat on avaldanud kolm olulist dokumenti, mis on vajalikud riigi poolt edendatavale s üsinikuga kauplemise turule, mis tähendab, et turg on hakanud toimima.


Ökoloogia- ja keskkonnaministeerium avaldas teisipäeval vahepealse määruse süsinikuga kauplemise juhtimise kohta.Enne seda avaldas ta tegevuskava, mis käsitleb süsinikdioksiidi heitmete saastekvootide eraldamist energiatootmise sektorile 2019-2020, ning nimekirja 2,225-ettevõtetest, kellele antakse saastekvoote dets 30.


Need dokumendid tähistasid asjaolu, et Hiina&\35;39; riigi s üsinikuturg on avatud äritegevuseks vastavalt keskkonnakaitse fondile\ 35; 39;s Hiina programmile.


" Hiina&\35;39; maailma suurim riiklik s üsinikuga kauplemise turg on üks viimase aasta põnevamaid uudiseid, " Zhang Jianyu, programmi asutaja ja peamine esindaja, ütles.


Süsinikuga kauplemine on süsinikdioksiidi või muude kasvuhoonegaaside heite lubade ostu- ja müügiprotsess.Kui ettevõte kärbib märkimisväärselt oma kasvuhoonegaaside heitkoguseid, võib ta müüa ülejäävaid lube süsinikuturul.Kui ta ei suuda oma heitkoguseid piirata, peab ta ostma teistelt äriühingutelt kasutamata lubasid.


Viimase aasta lõpus avaldatud kaks dokumenti tähendavad seda, et nende kahe energiatootja, kes nägid oma süsinikdioksiidi heitkoguseid Jan 1-st, 2019-st kuni 2020-ni, lähevad kaugemale nende täielikust tasuta eraldamisest, võib-olla peavad nad turult lubasid ostma.


Teisipäeval avaldatud määruses sätestatakse, et äriühingud võivad kasutada Hiina tõendatud heitkoguste vähendamise meetmeid, mis on loodud Hiina kasvuhoonegaaside vabatahtliku heitkoguste vähendamise programmis, tasaarvestatavate laenudena.Kuid ettevõtetel on lubatud kasutada sertifitseeritud heitkoguste vähendamisi ainult selleks, et kompenseerida viis protsenti lubadest, mida ta peaks ostma.


Turupõhine meetod, süsinikuga kauplemise väärtuste meetod, kulutõhusus ja sõltub heitkoguste vähendamisest, kui kulud on kõige sõbralikumad.


Need ettevõtted, kes kannavad heitkoguste vähendamise eest väiksemaid kulusid, on tavaliselt mehhanismi peamised abisaajad.Eeldatav on, et heitkoguste vähendamise ajal pakub kauplemismehhanism majanduslikke stiimuleid, mis aitavad veelgi vähendada süsinikdioksiidi vähendamise kulusid.


Li Gao, ministeerium\35;39;s Climate Change Department’i juht, ütles teisipäeval toimuval pressikonverentsil, et hoolimata sellest, et riigi turg hõlmab praegu ainult energiatootmissektorit, on tehtud ettevalmistusi selle laiendamiseks teistele sektoritele, mis on peamised saastajad.


Ministeerium oli kogunud ja töötanud süsinikdioksiidi heitkoguseid käsitlevate andmete kontrollimisel üle seitsme,000 ettevõtte poolt eri sektorites alates 2013–2019.


" See töö on loonud väga kindla aluse, et laiendada järgmisel etapil riigi turgu alates energiatootmise sektorist teistele sektoritele, " Li ütles.

Eelmine: India\\\\ i ravimikontroller kiid...

Järgmine: Hiina\\\\ s Hunan teatab kasvavas...

Päring