Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

BioNTech enesekindel COVID- 19 vaktsiin, mis on efektiivne uue Ühendkuningriigi mutatsiooni vastu

Vabastusaeg: 2020-12-22 08:49:26  Löögid: 5

BERLIN, Dec 21 - BioNTechi tegevdirektor Ugur Sahin ütles esmaspäeval, et ta oli kindel, et COVID-19 vaktsiin, mille tema ettevõte on ühiselt välja töötanud, oleks tõhus Suurbritannia krooniviiruse variandi vastu.


Ta ütles Bild TV-s, et Saksa firma uuriks mutatsiooni järgnevatel päevadel, kuid ta vaatas asja koos " mis on teatud määral kaine " Jah.


Riigid üle kogu maailma sulgesid esmaspäeval oma piirid Suurbritanniale, sest nad kartsid väga infektsioosset uut koroonviiruse tüve, põhjustades reisikaosa ja suurendades toiduainete puuduse väljavaadet Ühendkuningriigis.


Sahin kõneles vahetult pärast Euroopa Liitu\\35;110; puhastati Pfizer’ iga ühiselt väljatöötatud vaktsiini regulatiivsed tõkked, mis tuleb pärast jõule välja veeretada.


Tegevjuhi rahustav märkus Ühendkuningriigi mutatsiooni kohta peegeldas Maailma Terviseorganisatsiooni, mis hoiatas suure häire eest, öeldes, et see on pandeemia\#39 puhul tavaline osa.


Sahin ütles, et ta oli;t olnud immuniseeritud, kuid oleks tahtnud.Ta ütles, et on tähtsam, et tema töötajad saaksid vaktsiini, et nad saaksid oma tööd jätkata.


Eelmine: Ühe masinaga luuakse lugematu ar...

Järgmine: Argentina annab Venemaa COVID-19 ...

Päring