Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Argentina annab Venemaa COVID-19 vaktsiinile erakorralise heakskiidu

Vabastusaeg: 2020-12-24 10:59:45  Löögid: 3

BUENOS AIRS – Argentina&\#39; tervishoiuministeerium on kolmapäeval heaks kiitnud Venemaa&\ 35; 39; s Sputnik V vaktsiin COVID-19 vastu " See on hädaolukord. "


See vaktsiin " on esitatud ohutu ja tõhus terapeutiline vahend...vähendada suremust, vähendada haigestumust ja vähendada haiguse edasikandumist; " Ta ütles, et terviseminister Gines Gonzalez Garcia on alla kirjutanud.


Luba on teine Argentina poolt antud liik pärast teisipäeva õhtul välja antud vaktsineerimist, mille on tootnud Pfizer-BioNTechi laboratooriumid.


Venemaa otseinvesteeringute fond (RDIF) märkis avalduses, et Argentina on esimene Ladina-Ameerika riik, mis registreerib ametlikult Sputnik V oma territooriumil.


" Registreerimine viidi läbi erakorralise loa alusel.Vaktsiini kiitis heaks reguleeriv asutus ANMAT (riiklik ravimiamet, toiduained ja meditsiiniseadmed) ilma täiendavate kliiniliste uuringuteta Argentinas ja tuginedes III faasi kliiniliste uuringute tulemustele, mis viidi läbi Venemaal, " RDIF ütles.


Argentina registreeris oma esimese COVID-19 juhtumi märtsis 3 ja esitas kolmapäeva õhtul kokku 1,563,865 juhtumid ja 42,314 surmajuhtumid.

Eelmine: BioNTech enesekindel COVID- 19 va...

Järgmine: Kanada kinnitab, et veel on kaks ...

Päring