Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

An Banc Domhanda chun infheistíocht a dhéanamh tharn5 billiún i athchóiriúna hAfraice

Vabastusaeg: 2021-06-28 17:14:24  Löögid: 4

Maailmapank kavatseb investeerida järgmise viie aasta jooksul üle viie miljardi dollarisse, et aidata taastada halvenenud maastikke, parandada põllumajanduse tootlikkust ja edendada elatusvahendit kõigis 11-tes Saheli, Tšaadi järve ja Somaali poolsaare piirkonnas.


Rahastamine toetab põllumajandust, bioloogilist mitmekesisust, kogukonna arengut, toiduga kindlustatust, maastiku taastamist, töökohtade loomist, vastupidavat infrastruktuuri, maapiirkondade liikuvust ja juurdepääsu taastuvenergiale.


"See investeering aitab parandada elatusvahendit, kui riigid taastuvad koroonaviirusest, käsitledes samal ajal nii bioloogilise mitmekesisuse vähenemise kui ka kliimamuutuse mõju nende inimestele ja majandusele;"Davis Malpass, Maailmapanga Grupi president, ütles, et One Planeti tippkohtumisel toimus peaaegu Jan 11.


Moussa Faki Mahamat, Aafrika Liidu esimeesnKomisjon ütles, et Aafrika kuivatusalade looduslike ökosüsteemide taastamine on kasulik nii inimestele kui ka planeedile.


Qu Dongyu, direktor-Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni kindral, kelle poole on esitatud tungiv taotlus-kuni Aafrika'Suur roheline müür algatus kahjustatud maa taastamiseks, töökohtade loomiseks ja kliimamuutuste käsitlemiseks.


Aafrika Üksuse poolt kinnitatudn2007.aastal on Suur Roheline Müür Aafrika'See on juhtalgatus kliimamuutuse ja kõrbestumise vastu võitlemiseks ning toiduga kindlustatuse ja vaesusega võitlemiseks, mille eesmärk on taastada 100 miljonit hektarit 2030 võrra.


Qu rõhutas FAO'Ta on pühendunud suure rohelise müüri algatusele, öeldes, et ÜRO organisatsioon on teinud Saheli piirkonna kohalike kogukondadega koostööd tervikliku lähenemisviisi osas maa taastamisele, pakkudes taimeteadust ja traditsiooniliste põllumajanduslike meetodite mehhaniseerimist põllumajanduse ümberkujundamiseks-toidusüsteemid ja maastikud.

Eelmine: D\'fhéadfadh sé a bheith marfac...

Järgmine: Cé a fhoireann le haghaidh tions...

Päring