Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Cosnaíonn an Aireacht láimhseáilna céimeanna tosaigh den ráig

Vabastusaeg: 2021-06-28 17:20:04  Löögid: 3

Hiina kaitses teisipäeval oma tegevust COVIDiga-19pandeemia, öeldes, et see jätkab suhtlemist ja koostööd Maailma Terviseorganisatsiooniga viiruse tõrjeks.


Välisministeeriumi pressinaine Hua Chuninging tegi märkuse pärast seda, kui pandeemiaks valmisoleku ja reageerimise sõltumatu komisjon ütles, et Hiina oleks jaanuaris võinud rakendada jõulisemaid rahvatervise meetmeid, et vähendada esialgset COVIDi-19-ne haiguspuhang ja kritiseeris WHO-d, et ta ei teatanud rahvusvahelisest hädaolukorrast kuni Jan 30-ni.


Hua ütles, et regulaarsete uudiste briifing, et samal ajal"Me peaksime muidugi püüdma teha paremini,"see ei tähendanud Hiinat'en Ravivastus oli ebapiisav.


Hiina on võtnud otsustavaid meetmeid nakatunud patsientide varajaseks avastamiseks, teatamiseks, isoleerimiseks ja raviks ning need jõupingutused on vähendanud surmade ja nakkuste arvu, nagu Hua ütles.


Ta lisas, et saavutused on tunnustatud teadlaste ja meditsiiniekspertide kogu maailmas.


Hua ütles, et iga riik, mitte ainult Hiina, peaks püüdma paremini tegeleda rahvatervise kriisidega.


Ta viitas komisjoni analüüsile teabele, öeldes, et tegelikkus on see, et ainult väike osa riikidest kasutas täielikult ära neile kättesaadavat teavet, et reageerida esilekerkiva epideemia tõenditele.


Raport tuli Maailma Terviseorganisatsiooni rahvusvahelise eksperdirühmana, kes saabus Hiinasse eelmisel nädalal, et viia läbi ühiseid teaduslikke uuringuid Hiina päritolu käsitlevate teadlastega.-Me jälitame koroonviirust.


Hiina toetab Maailma Terviseorganisatsiooni juhirolli pandeemia vastases võitluses ning loodab, et teised riigid annavad organisatsioonile samasugust toetust ja abi, nagu ta ütles.


"Me oleme kindlalt vastu päritolu küsimuse politiseerimisele.-koroonviiruse päritolu kindlakstegemine, sest see kahjustab rahvusvahelist ühist koostööd pandeemia korral;"Ta ütles.


Eelmine: Polorization polaitiúil, diúlt...

Järgmine: Tuairiscíonn Hunanna Síne ag f...

Päring