Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

\\\\ Killer lahtrid\\\\ võivad olla kaitstud COVID-19 vastu

Vabastusaeg: 2020-11-05 15:14:50  Löögid: 1

T- rakuline vastus COVID- 19 infektsioonile püsib aktiivsena kuni kuus kuud enamikul täiskasvanutel, uus uuring Ühendkuningriigis on näidanud, lootes, et see aspekt immuunsus uudse koroonviiruse vastu võib kesta kauem kui mööduv vastus nähtub antikehadest.

Teadlased Ühendkuningriigis vaatasid T-raku aktiivsuse taset 100 inimest, kes olid testitud positiivne COVID-19 tagasi märtsis ja aprillis.Uurijad avastasid selle peamise immuunsüsteemi kuus kuud pärast nakatumist kõigis uuringus osalejates.Ühtegi osalejat ei olnud haiglasse viidud ja mõned olid asümptomaatilised.

Seoses pika immuunsuse vastuse tulemused võrdlevad soodsalt mitme eraldi uuringuga, mis näitavad, et COVID- 19 antikehad püsivad vaid mõned nädalad või kuud pärast infektsiooni kadumist.

Kaks valgete vereliblede vormi, mida nimetatakse T- rakkudeks ja B- rakkudeks, kontrollivad organismis olulisi immuunmehhanisme.B- rakud toodavad antikehi, mis ründavad viirust, samal ajal kui T- rakud teenivad nime. " tapvad rakud " Rünnates nakatunud rakke.

Nii T- rakud kui ka antikehad võivad aidata ära hoida reinfektsiooni ja on olulised näitajad immuunsuse haiguse.

" Varajased tulemused näitavad, et T- raku vastused võivad kesta kauem kui esialgne antikehareaktsioon, mis võib oluliselt mõjutada COVID-19 vaktsiini väljatöötamist ja immuunsuse uuringuid; " ütles Shamez Ladhani, kes on konsultant epidemioloog Public Health England ja autor uue uuringu.

Uuring avaldati sel nädalal eeltrüki serveris bioRxiv ja seda teostasid Public Health England, Manchesteri ülikooli NHS Foundation Trust ja UK Coronavrus Immunology Consortium või UK-CIC.

Paul Moss, kes on UK-CIC juht Birminghami Ülikoolis, ütles, et uuring on esimene maailmas, mis näitab, et tugev rakuline immuunsus püsib pika aja jooksul pärast nakatumist isikutel, kes kogesid kas kerget, mõõdukat või asümptomaatilist COVID-19.

" Huvitaval kombel leidsime, et rakuline immuunsus on praegusel hetkel tugevam inimestel, kellel oli sümptomaatiline infektsioon, võrreldes asümptomaatiliste juhtumitega. " Ütles Moss. " Nüüd on meil vaja rohkem uuringuid, et välja selgitada, kas sümptomaatilised isikud on tulevikus paremini kaitstud nakatumise eest. "

Septembris näitas suur uuring 365,000 inimesed Inglismaal, et umbes veerand neist, kellel olid antikehad uue koroonviiruse vastu suvel ei olnud enam positiivsed, " mis viitab antikehade vähenemisele nädalatel või kuudel pärast inimese nakatumist " vastavalt Ühendkuningriigi tervishoiu- ja sotsiaalhoolekande ministeeriumi avaldusele, mis on esitatud.

Selle antikeha uuringu taga olevad teadlased ja teised pakuvad koobast, et immuunsüsteem on keeruline, ja viidata T-raku vastus potentsiaalse avenüü, mille kaudu keha võib saavutada pikemaajalise kaitse viiruse vastu.


Eelmine: Saighdiúir Síneach ar iarraidh ...

Järgmine: Fógraíonn an Ghréig frithdhún...

Päring